Hitta till klubben

klubblokalenSå här hittar du till klubben:

Om du kommer från Kungsbacka och passerar över E6 vid avfart 59, eller kommer söder-/norrifrån på E6:
– kör mot Onsala
– efter ca 7 km vid Onsala kyrka sväng vänster i rondellen mot Gottskär
– när vägen slutar i en T-korsning sväng höger mot Vallda/Mariedal
– efter ca 400 m sväng vänster mot Vässingsö/Röda Holme
– efter ca 600 m kommer 50-skyltar i en svag kurva. Efter kurvan – i backen på höger sida – ligger en röd stuga = hemvärnsgården = klubblokalen. Övriga hus längs vägen är vanliga villor, men hemvärnsgården är en gammal skola och skiljer sig i utseende mot övrig bebyggelse, m.a.o. inget att ta fel på .

Locator_KRAFrån RV 158, Särövägen:
– vid Valldarondellen, sväng höger mot Gottskär, sedan förbi Vallda kyrka
– efter drygt 12 km passerar du Mariedal (Statoilmack), fortsätt rakt fram mot Gottskär
– efter Rydets idrottsplats på höger sida, sväng höger mot Vässingsö/Röda Holme