KRA Månadsmöte 9 jan kl 1900

KRA, SK6KY håller ordinarie månadsmöte onsdagen 9 januari, kl 1900.  Diverse frågor kommer att avhandlas. Efter mötet finns kaffe med tilltugg till självkostnadspris.  Tag gärna med någon nyförvärvad radio/data-pryl som andra kan ha intresse av att veta om.  Kanske att du har något att berätta om i analog eller digital kommunikation.

Plats är KRA möteslokal på Vässingsövägen 66, Onsala.

Sekr.

SK6KY/KRA Öppet hus onsd. 7 nov kl 1900

Medlemmar och gäster är välkomna till öppet hus på onsdag , 7 nov. kl 1900. Tag med din nyinköpta radiopryl eller något annat intressant i radio/dataväg.  Kanske att du har något att berätta om analog eller digital kommunikation.

I schacket finns kortvågsradion med antenn redo för dig som vill köra några QSO:n.

Kaffe med tilltugg finns till hands för den som vill ha det.

Välkomna

Sekr. KRA/SK6KY

Månadsmöte 5 December kl 1900

Kungsbacka RadioAmatörer har ordinarie månadsmöte onsdagen 5 december.  Plats är klubblokalen på Vessingsövägen.

Sekr.

Publicerat i Notiser | Lämna en kommentar

Analog 70cm-repeater ersatt med DMR på samma frekvens.

Analog 70cm-repeater ersatt med DMR på samma frekvens. Går i provdrift fram till 31 dec 2018. Mer  information finns på  url:

KRA/SK6KY Månadsmöte onsd 13 juni kl 1900

KRA inbjuder till månadsmöte onsdagen den 13:e Juni kl 1900. Hemvärnsgården Vessingsövägen 66 Onsala.

Välkomna önskar styrelsen genom sekr Göran Sandqvist

Onsdag 2 maj. Öppet hus.

Onsdag 2 maj har vi öppet hus i vår vanliga lokal från klockan 19.00. Medlemmar och gäster hälsas välkomna.

KRA loppmarknad lördag 5 maj klockan 10.00

Lördag 5 maj klockan 10.00 slår vi upp dörrarna för den traditionsenliga loppmarknaden, som vi hoppas skall slå både besöks- och försäljningsrekord.

Extra Årsmöte 4 april

KALLELSE
Medlemmarna i föreningen Kungsbacka Radioamatörer kallas härmed till
extra årsmöte onsdagen den 4 april 2018 klockan 19.00 i ordinarie möteslokal,
Vässingsövägen 66, Onsala.  Stadgeenliga ärenden.

Medlemsavgift, nytt bank-konto

Ny rutin för inbetalning av medlemsavgift. Vårt gamla post-giro har upphört. Info om nytt bank-konto finns under ”Kontakta KRA”  .   Medlemsavgift för 2018 bestäms på kommande årsmöte.

KRA Årsmöte 7 mars kl 1900

Kungsbacka RadioAmatörer Årsmöte  7 mars.

KRA:s årsmöte äger rum onsdagen den 7 mars klockan 19.00 i den vanliga lokalen, dvs Vässingsövägen 66, Onsala.
Direkt efter årsmötet hålles ett ordinarie månadsmöte.

/ordf.